Lekker creatief bezig zijn en er ook nog wat van opsteken!

In deze tijd van computers en techniek ligt de nadruk steeds meer op wetenschap en cijfers. Bij Color Me Mine vinden we het net zo belangrijk dat kinderen kennismaken met kunst en creativiteit.

Op woensdagmiddag hebben we voor kinderen een speciale kortingsmiddag; tot 12 jaar betalen kinderen naast het voorwerp wat zij willen beschilderen, geen EUR 10,-- paintingtime, maar slechts EUR 6,-!
Deze woensdag-aanbieding hanteren wij ook gedurende alle schoolvakanties!

Bij Color Me Mine ontdekken kinderen hun eigen creativiteit, en terwijl ze plezier hebben leren ze ook nog iets.
Keramiek beschilderen is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 6. Natuurlijk zijn jongere kinderen ook welkom in de studio, maar dan graag onder begeleiding.


Color Me Mine heeft alles wat kinderen nodig hebben om zich uit te leven:
Allerlei keramiekfiguren en servies om kleurrijk te beschilderen; 50 prachtige kleuren verf;allemaal lood- en gifvrij...en uitwasbaar! Penselen, sponsjes, stempels, sjablonen, tips en advies; een design computer met meer dan 25.000 plaatjes ter inspiratie. Kom gezellig schilderen met je kind en laat hem/haar een eigen kunstwerk maken. Of een uniek cadeautje voor opa en oma, de juf, de buurvrouw of wie dan ook! Doordeweeks kun je gewoon binnenlopen om te schilderen; in het weekend is reserveren verstandig.

LET'S PARTY!
Een kinderfeest bij Color Me Mine is iets om nooit te vergeten! Nodig je gasten uit om in de studio een eigen keramiek aandenken aan jouw verjaardag te komen beschilderen. Ze kunnen kiezen uit allerlei leuke figuurtjes, tegels en klein serviesgoed. Het feest duurt ca. 1,5 uur, waarna iedereen met een ballon of een boekenlegger naar huis gaat. Na ongeveer een week zijn de spullen klaar en staan apart ingepakt, voorzien van de naam van de feestgangers klaar. Het is dan nog een keer feest om uit te delen!
Prijs per kind: EUR 16,-, incl. een keramiekvoorwerp tot EUR 10,--en een glaasje limonade. In overleg verzorgen we ook taart zodat pappa en mamma nergens meer naar om hoeven te kijken (EUR 2,50 per kind).
We hebben ook een party-arrangement van EUR 18,50; ze kunnen dan kiezen uit meer en grotere voorwerpen.

Klik hier voor meer informatie.


Kinderen en mozaiek
Bij ons kunnen kinderen ook mozaieken. Kinderen tot 12 jaar laten we echter niet met de tangen knippen, we houden de vingertjes graag heel! Een begeleidende volwassene kan wel knippen, maar we hebben ook voldoende steentjes die niet geknipt hoeven te worden waar een prachtig mozaiek mee gemaakt kan worden. Prijzen voor het mozaieken voor kinderen vanaf
EUR 16,--.

Kids Art Classes
Regelmatig organiseren wij zgn. Art Classes voor kinderen tot 12 jaar. In 3 of 4 achtereenvolgende weken op woensdagmiddag, leren wij ze op speelse wijze een aantal technieken. Zo maken ze in een paar middagen iets leuks, zoals bijvoorbeeld hun eigen ontbijtsetje. Kijk op de kalenderpagina voor actuele data.

Voor juffen en meesters van groep 8
Maak het afscheid van de basisschool extra leuk door de kinderen een afscheidstegel te laten schilderen! Leuke blijvende herinnering. Prijs per kind EUR 11,50 en wij hebben voldoende parkeerplaats voor alle fietsen. Bel voor details naar de studio of vraag via mail uitgebreide informatie aan.


® © 1998-2017 Color Me Mine Enterprises, Inc. All Rights Reserved. Read Our Privacy Policy!